Lite nytt har de ju hänt iaf ! :)

Hejhej!
Som  ni säkert läste och även kanske såg så fick vi framföra ca 30sek av våran nya låt i tv i söndags.. tyvärr vart de väldigt kort. Vi hade förväntat oss att de skulle bli mer än vad det vart.. även kanske någon fråga efteråt.. Så vårat budskap med låten kom fram i Tv.. men d vart inte så.. Budskapet är ju att vi gjort den för att sälja den som singel och de pengarna ska skänkas till cancer forskning.. Vi söker därför nu sponsorer som skulle vilja sponsra en inspelning och tryckning av skiva.. Hör av er isf :)

Annars rullar de på.. ska prova en ny gitarrist "live" nu den 1maj.. får se hur det går.. hoppas det funkar så vi kan satsa på att boka in spelningar framöver nu!
Som ni säkert också redan sett så bokas vi numera via Nöjesmetro. De är bra att fått dom i ryggen. får se hur mycket spelningar det kan ge.
Men vi fortsätter även boka själva.. så hoppas de funkar med gitarristen så ska vi fylla hela sommar från Juli sen höst o vinter med spelningar!

Ha de bra allesammans! Känner ni folk som vill sponsra, ha liveband till födelsedagar eller andra fester.. hör av er :)

Mvh Calle!  flashbackbandet

Flashbackbandet i TV ikväll!

Hejsan!
Som ni säkert redan läst på flera ställen så ska vi medverka och framföra en del av våran låt "ett steg i taget" ikväll i Kanal 8 kl.19.00. Den har vi gjort tillsammans med  (TEXT:Maritha Johansson, MUSIK: Patric Dimander), för att stödja cancerforskningen i samband med RIX FMs vandring från Ystad-Haparanda.

Kika vet jag! Och hjälp till.. Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något!!

Stockholm nästa!

Hejhej!
Nu har man precis ätit frukost då, så nu är det bara att packa och bege sig av till Nino som står o väntar färdig med buss o vagn. Ikväll blir de spelning i våran huvudstad på ett dansklubb.
Vi ser fram emot det, ska bli roligt ikväll! Får se om det är sista gången idag vi behöver ha vikarie med oss kanske.
Troligen har vi hittat en kille nu.
Nej nu ska man ta o fixa klart allt och bege sig.
Ni som har vägarna förbi, kom in och dans ikväll på brunnsgatan26. Inträde 80:- Start kl 18.00-22.00.
Ni kan även föranmäla er, för att göra det gå in på www.dancefever.se
Ha en fortsatt bra påsk allesammans! Kanske kommer fler inlägg under eftermiddag/kvällen.

Ha en fortsatt trevlig påsk!RSS 2.0